De kinderbescherming

Didi1985 23 mei 2016

Dan lees je dat de kinderbescherming het niet meer leuk vind dat alles maar online wordt geplaatst.

Toen ik nog klein was, stond ik ook onder OTS van de kinderbescherming.
Mijn ouders zaten in een vechtscheiding, en daarbij was raad van kinderbescherming,jeugdzorg en kinderrechters ook bij betrokken. Mijn moeder wilde toen de zorg alleen, en wilde mijn biologische vader er niet bij hebben, dus ze verzon dat mijn vader slecht was, agressief en aan de drugs zou zitten. Ook zou mijn vader vaak in de gevangenis zitten vanwege dat hij spullen had gestolen.
Ik was dus bang voor mijn vader, en dacht ook dat dit allemaal waar was.

Mijn vader wilde zijn kinderen gewoon zien, en zien opgroeien, wat heel normaal is, dat ouders hun kinderen zien opgroeien.
Mijn vader bleef dus ook in de buurt om ons te kunnen zien.
In het begin had mijn vader een bezoekregeling.
Mijn moeder ging dan met ons weg, zodat mijn vader voor een dichte deur stond, en als wij wel thuis waren, waren wij zo bang dat we ons verstopte voor hem.
Op een zomer dag was mijn vader zo boos, en toen mijn moeder de was buiten van de lijn haalde, sprong mijn vader over de hek van de tuin, en begon mijn moeder te slaan, en te schoppen, voor onze ogen..
Hierdoor zag ik dus in dat mijn moeder de waarheid zou spreken.
Mijn vader was zo boos en agressief van dat hij zijn kinderen door haar leugens niet ziet. Jeugdinstanties zagen hierdoor in dat mijn moeder de waarheid sprak, en mijn vader mocht ons niet meer zien.
Mijn moeder kreeg iedereen mee met haar verhalen ze had zelfs een stadsverbod voor hem gekregen, met een handtekeningen actie in de buurt.

Ondertussen heb ik mijn vader 2 jaar terug.. en heb ik inzage gevraagd bij de instanties en uiteindelijk kreeg ik dat, en wat blijkt dat ze totaal niet aan waarheidsbevindingen gedaan hebben. Alles wat mijn moeder vertelde werd geloofd.
Wat mijn vader en zijn familie vertelde, dat werd totaal niet geloofd en totaal niks meegedaan.
Ik kan er niet bij dat juist kinderbeschermers die kinderen zouden moeten helpen, juist kinderen vernielen.

Kinderen zijn de toekomst!
Dus verpest de kinderen niet!