Samson komt van Mars en de Pvda van ??

Harrie Schröder 7 mrt 2016

Je zou toch zwaar aan de drank geraken als je luistert wat de heer Samson van de Pvda nu weer wil.

Vluchtelingen met het vliegtuig ophalen in Griekenland en vervolgens verdelen over Nederland ,Duitsland , België en Luxemburg.

Het braafste jongetje van de klas moet weer voorop lopen en niets is wereldvreemd bij hem.
Terwijl de hoogste baas van de Eu in Turkije zegt dat de vluchtelingen niet meer worden toegelaten in Europa gaat de heer Samson weer tegen de draad in en wil ze zelfs ophalen.
Waarom ook niet naar Polen ,Hongarije en Roemenië meneer Samson.
En wie mag dan volgens U meneer, mee met het vliegtuig en wie niet. Het was toch u die geen aantallen wilde noemen want ieder was toch welkom?

Ik wil u deze zomer wel eens zien als het mis loopt , het zal wel aan ons klootjes volk liggen die niet zo nobel en gul is als u.

Hij en Merkel verdienen een nominatie voor de Nobelprijs van de grootste onnozels van deze eeuw.
Dit overtreft niemand meer deze eeuw , zoals zij Europa in diepe chaos storten en de gevolgen nog niet te overzien zijn.

Het zijn toch niet de echte vluchtelingen waar de gemiddelde Nederlander zich mee bezig houd maar de breed grijnzende mannen die nu hun kans schoon zien om ook naar Europa te gaan .
Ik wil de heer Samson toch eens aanraden om naar de Duitse TV journaals te kijken waar dag in en dag uit te zien is ,dat het daar langzaam aan mis begint te lopen.
Het kan toch niet zo zijn dat een vroegere Greenpeace Activist ons opzadelt met nog een immens probleem terwijl de oudere verloederen ,meer armoede en daklozen in Nederland zijn dan ooit tevoren.

Het is niets persoonlijks maar van Kok ,zijn voorganger , krijgen we nog ons kwartje terug ( dit voor de ouderen onder ons) en voor de jeugd hoop ik dat Halbe Zijlstra van de Vvd premier van ons land wordt.

Ik ben niet echt een VVD’er maar God behoed ons voor nog een keer de Pvda in de regering.
Onze gezondheidzorg is bijna onbetaalbaar geworden en rara hoe kan dat.
De heer Samson zal wel weer een baantje in Brussel krijgen waar nog andere Samsons zitten.

Solidariteit heeft zijn betekenis verloren als je de rijen voor de voedselbanken ziet groeien in heel Europa.