Elke crisis kent een unieke omstandigheden!

Ja hoor ik ben de vluchtelingenstatus, maar ook ik ben menselijk?
Hartelijk Dank voor Uw Lezing Mijn Nederlands taal Maar Ik ben probeer te schrijf.
Ik hou van Holland ,dit is het eerste zinnen dat ik leerde toen ik aankomt bij Nederland sinds een jaar geleden.
Ik ben Advocaat en Bankier Consultant in mijn moederland, maar nu ben ik vrijwilligers om te helpen de vluchteling en ouderen en gehandicapten en ook werk ik in het juridisch.
Ik ben leer zoveel dingen van Nederlandse mensen en hoe de leven omgaan en zijn tevreden van het leven, dus enerzijds heb ik zo leuke Nederlandse buren en vrienden , misschien verloor ik mijn familie, maar anderzijds beschouw ik hen als mijn familie.
Tussen 1942 en 1944 hadden ongeveer 400.000 Nederlanders hun huizen moeten verlaten Nog eens zo’n 300.000 onderduikers verbleven in noodonderkomens bij andere gezinnen.Op het einde van de Tweede Wereldoorlog in 1945 zijn er in Europa meer dan 30 miljoen vluchtelingen en van de circa 140.000 Joden in Nederland werden.
Eerlijk is eerlijk,sorry als van kleine aantal mensen niet kunnen integreren en kunnen ze niet begrijpen wat zo belangrijk is wat heb je gedaan voor ons en sommige van hen spreken of doen stomme dingen en lastig je,maar in de andere kant niemand perfect en niet alle mensen zijn gelijk in het denken en gedrag, ik voel me zo droevig voor sommige mensen hier zijn racistische, en sommige jonge mensen denken dat een vluchteling is slecht of verschoppeling of we Kom hier van hen over te nemen de kans op werk of om alleen voor geld, maar nee het gewoon Propaganda tegen vluchteling en media en politieke belangen het is een materiaal om de gedachte te veranderen algemene opinie, en raar maar waar dat de Main Strem Media onder leiding van Nieuwsuur, dagbladen maar ook de talkshows maken de bevolking inmiddels geestelijk rijp voor een aanval.
ik droom om te leven in dit leven met mijn familie in veiligheid en waardigheid en vrijheid met respect? nu Ik leren Nederlands taal en cultuur , normen en waarden ,geschiedenis, werk, politiek, gemeenschap en samenleven , hoe het omgaan met Nederlands met zo veel respect en lief ze er echt slim en vriendelijk mensen en lerend je zo veel van hun,mijn liefde Voor het land dat mij te beschermen en te respecteren me, en niet waar ik ben geboren of van mijn vader of mijn moeder van de nationaliteit hebben. dus niemand kan niet zijn vader of van het land te kiezen waar hij geboren.