Powervrouwen en wereldwijven

Miss Verstand 22 jan 2016

Ik ben een single vrouw. En tjonge wat heb ik veel collega single vrouwen. Ze zijn te onderscheiden in diverse categorieën. Ik wil ze graag even aan jullie voorstellen.

Allereerst is daar “de Grijze Muis”. Dat zijn de saaie vrouwen die gedumpt zijn door hun man die bedacht dat zijn secretaresse toch wel meer talent had dan alleen zijn agenda te beheren. De secretaresse regelt inmiddels ook zijn huishouden, met dien verstande…ditmaal op sexy hakken en een flink bos hout voor de deur. Nu zoekt “de Grijze Muis” een betrouwbare man.

Daarna ruik je “De Kenau” al van een afstand. Ze draagt bio-ondergoed, platte schoenen (want die lopen lekker) ze eet macro-chaotisch ( waarbij ze af en toch stiekem een dikke doos chocoladebonbons bij ‘Free Willy’ wegvreet…. want zooo zielig !!). Haar man heeft ze verlaten omdat hij zappend op de bank bij Studio Sport bleef hangen en niet met haar meeging naar haar Tai Chi lessen. Waarom je “de Kenau” ruikt? Nou gewoon, deodorant en parfum… da’s niet puur natuur. “De Kenau” wil nu graag een spirituele vent.

Vervolgens is daar “Tess de kindercrèche”. De Tess heeft een speciale gave; ze baart kinderen aan de lopende band. Haar man verliet haar, na huilbaby nummer 4 en groentepruthap op zijn favo overhemd. Tess heeft standaard wallen onder haar ogen door slaapgebrek. Haar kinderen zijn haar hobby en ‘the center of the universe’. Seks is ter voortplanting, en niet uit vrije wil. Nu zoekt Tess een man die dol op kindertjes is.

Dan nog “De Fame Fatale”. Haar ex-hubbie is een hardwerkende zakenpief maar heeft haar teveel ver-waar-loost. Ze laat wekelijks haar eksterogen verwijderen en gelooft heilig in placenta-crèmes (forget it girl… je bent echt 40+). Exje is prima voor de vette alimentatie, maar plezier zoekt ze bij een jonger ‘hapje’ met een flink libido, totdat ze haar klauwen in een andere anabole steroïdeslikkende powerlifter zet .

Zo ken ik een hele waslijst van verlaten en vertrokken vrouwen. Ieder met haar eigen verhaal, zorgen, verlangens, gevoelens, en angsten. En dát maakt deze powervrouwen en wereldwijven zo bijzonder. Want we gaan door met leven, hoeveel verdriet, boosheid, opluchting en alle gradaties van het single-schap soms met zich meebrengt .
In onze dromen verlangen we naar dat wat ieder mens nodig heeft: liefde ! Dus kom je ons powervrouwen en wereldwijven tegen … glimlach vriendelijk en zeg: Wijffie komt goed… ooit!