De Facebookers Gedachtengangers Gangpad 13 10A

Streep 12 apr 2015

Het is 1 grote brij van verhalen hier.De Facebookers..met ieder een eigen verhaal in elkaar verwoven, ieder commentaar heeft weer een nieuw verhalencomplex. Wij zijn van de generatie teepies en lp’s maar facebook mensen zijn van de verhalen die plotseling zijn ontstaan van de statussen.
Ik kan zeggen dat ik het allemaal heb meegemaakt en nog nieuwere verhalen ga ontdekken, dat is wel een plezant vooruitzicht. En digitale plakboeken met plaatjes. Want sharing is caring..zo mooi.
Vroeger liet je je ouders nog niet eens in je dagboek kijken..nu pleur je het zonder nadenken online zodat de Facebookers het kunnen lezen, je gedachtegangen en mooie plaatjes. En er zijn nog verschillende sites ook voor speciaal voor je mooie plaatjes en mooie zinnen. Digitaal tijdperk is het “het” ? Ik vind het een mooie dag vandaag. Niet teveel nadenken erover, gewoon genieten!
Dit schiet ook gelijk mijn hoofd uit;
De nieuwe mensen met de modernste technologie in de lichamen hebben die ook meer tijd? Alles wat ik nu beheers en aan het lezen ben kost tijd. Alles wat je aanraakt en verdiepen ervan kost tijd. Alles kunnen we vergaren zoals dat heet nu, hoe zit dan later? Hebben we extra tijd ingebouwd? Of moet je dat extern kopen/downloaden? Tijd is schaars, even genieten kan niet meer, je wordt opgeschrikt door het feit dat je niks aan het doen bent. Je moet door met dingen opnemen en met de tijd meegaan zeggen ze. Wat is tijd eigenlijk? Het tijdsbestek, Tijdsduur.. hoelang duurt tijd…?
Weer een gedachtengang;
Ik moet wel even weer wennen aan een andere stad, mensen reageren totaal niet op berichten. Het lijkt potverdriedubbeltjes wel op een zonovergoten oord met deze mentaliteit..traagheid wordt ingesteld naarmate we de zon naderen. Zelfs op het station stoppen de bussen voor trage gasten,
bij ons in Amsterdam gaat het er een stukje anders aan toe. Ben je te laat dan rijden ze gewoon door! Simpel zat! En ook geen hoi en doei…! ‪#‎sarcasmeoff‬ want ik krijg nu net berichten binnen…sluipt nu stilletjes weg.
Dit is een leuke en daarmee is het klaar met de gedachtengangen of toch niet;
Het is weer tijd om te ruimen in mijn lijst, zit je er in dan heb je ‘geluk’
ben je eruit, dan is het geheel aan jezelf te danken. Sommige mensen kosten je veel energie en geven weinig positiefs terug.
Dat waren de gedachtengangen teksten.
Wil je meer dan voeg jij mij maar toe op Facebook.
Fijne dag vandaag, Streep