Metro
Metro Sport 10 okt 2020 / 09:24 uur

Medevoetballers huilen na horrorblessure voor ex-PSV’er Arias

Voetballer en voormalig PSV’er Santiago Arias (28) heeft afgelopen wedstrijd een zware blessure opgelopen. Tijdens de interland tussen Colombia en Venezuela ging het vreselijk mis. Op beelden is te zien hoe de voet van Arias bij een tackle in het gras bleef steken. Als gevolg daarvan brak hij zijn enkel.

Het incident gebeurde toen de wedstrijd nog maar net begonnen was. Darwin Machis, van het Venezolaanse team, plaatste een tackle op de bal, die op dat moment in bezit was van Arias. Bij de tackle ging het echter mis. Arias schreeuwde het uit van de pijn en het aanzicht van zijn voet, die niet meer recht stond, was zo heftig dat Machis het niet aan kon zien.

Foto van het incident
Duidelijk te zien was hoe alle spelers vol afgrijzen reageerden op de blessure van Arias. Foto: Mauricio Dueñas / AFP

Let op: onderstaande beelden kunnen als schokkend ervaren worden!

Duidelijk te zien was hoe alle spelers vol afgrijzen reageerden op de blessure van Arias. Sommige spelers barstten zelfs in huilen uit. De verdediger werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Daar bevestigde men dat zijn enkel inderdaad gebroken is. Naar verwachting zal hij zeker een half jaar uit de running zijn.

Lees ook: Zorgexperts bezorgd om kwaliteit langdurige zorg in coronatijd

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Medevoetballers huilen na horrorblessure voor ex-PSV’er Arias
Sluiten