Metro en ANP
Metro en ANP Sport 1 mei 2019 / 05:39 uur

Negen arrestaties in Londen bij Tottenham-Ajax

Na de overwinning van Ajax op Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League, zijn in Londen negen voetbalfans gearresteerd na meerdere opstootjes tussen supporters van Ajax en de Londense club. Drie agenten raakten gewond, melden Britse media.

Vuurwerk

Het is niet bekend of de arrestanten Britten zijn of uit Nederland komen. Rivaliserende fans kwamen zowel voor als na de wedstrijd met elkaar in aanvaring. Vier mensen werden voor de wedstrijd gearresteerd toen een groep supporters vlak bij het nieuwe stadion van Tottenham vuurwerk afstak.

Daar raakten ook de agenten lichtgewond. Nog eens vijf arrestaties werden elders in de stad verricht. Na de wedstrijd kwam het tot een treffen tussen supporters op High Road, niet ver van het stadion. Er werd gegooid met flessen en pionnen en er werden trappen uitgedeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Negen arrestaties in Londen bij Tottenham-Ajax
Sluiten