Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 20 apr 2019 / 19:49 uur

Juventus kampioen Ronaldo: Ik blijf sowieso hier

Juventus heeft vier dagen na het Champions League-drama tegen Ajax de Serie A-titel gewonnen. Makkelijk ging het niet, maar de 2-1 overwinning op Fiorentina was voldoende.

Landstitel 35

Het beste nieuws voor de ‘Oude Dame’ kwam echter kort na de wedstrijd, tijdens de viering van de 35e landstitel. Sterspeler Cristiano Ronaldo kondigde namelijk aan dat hij minimaal nog een jaar blijft in Turijn.

„Mijn eerste seizoen was volgens mij zeer goed. Ik heb mij uitstekend aangepast en wil hier blijven", zo stelde de Portugese superster. „Het was een jaar van succes, we zijn gelukkig."

Ronaldo was voor naar Italië gekomen om met Juventus de Champions League te winnen. Iets dat dit jaar niet lukte door toedoen van Ajax. „Je kunt niet altijd winnen. Hoe graag we dat ook wilden. Ik geloof dat ik hier nog de Champions League kan winnen. Ik blijf 1000 procent zeker bij Juventus."

Nieuw record

Met het landskampioenschap bij Juventus leverde Ronaldo een unieke prestatie. Hij is nu de eerste speler die kampioen werd in de hoogste voetbalcompetities van Engeland (Manchester United), Spanje (Real Madrid) en Italië.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Juventus kampioen Ronaldo: Ik blijf sowieso hier
Sluiten