Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 19 feb 2019 / 21:54 uur

Wijnaldum en Depay winnen niet van Bayern en Barça

Voor het eerst in de historie van de Champions League is er een avond geweest waarin er niet gescoord is (halve finale en finale uitgezonderd). Liverpool – Bayern München en Olympique Lyon – FC Barcelona eindigden allebei in 0-0.

Arjen Robben en Virgil van Dijk ontbraken op het veld, maar met Georginio Wijnaldum stond er alsnog een Nederlander op het veld. De middenvelder was een van de uitblinkers bij Liverpool, dat zichzelf te kort deed door voor rust niet minimaal een keer te scoren. Na de rust was de thuisploeg ook beter, maar waren er minder kansen.

Kans Depay

Ook in die andere kwartfinale verscheen er een Nederlander aan de aftrap, namelijk Mephis Depay. Deze was na tien minuten in de tweede helft dicht bij de openingstreffer, maar zijn schot ging net voorlangs. Verder had Barcelona het betere van het spel, kreeg het ook wel kansen, maar wist ze net als Liverpool niet af te maken.

Dus mogen alle vier de teams met een schone lei het over drie weken nog een keer tegen elkaar opnemen. Dan staan de returns gepland in München en Barcelona.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Wijnaldum en Depay winnen niet van Bayern en Barça
Sluiten