Kasper Hermans
Kasper Hermans Sport 3 nov 2018 / 10:32 uur

Mascotte maakt excuses, Feyenoord reageert perfect

Als jonge voetbalfan is het een droom die uitkomt: met je grote helden het veld oplopen. Voor de kleine Maycén leek het donderdag echter niet zo mooi als in zijn droom. Hij liep niet naast een speler van zijn Feyenoord het veld op, maar met een van ADO Den Haag. En dus droeg hij een ADO-shirt.

Eigenlijk voor Feyenoord

Toen Robin van Persie zich in de catacombe meldde, vond Maycén dat hij wel duidelijk moest maken aan de captain dat dit niet zijn eerste keuze was en hij toch echt zijn grote held steunt. ,,Ik ben eigenlijk ook voor Feyenoord, maar ik heb een ADO-shirt aan, want er was geen Feyenoord-shirt meer over."

Van Persie reageert perfect en dat kan ook gezegd worden van Feyenoord. De club heeft er vrijdag voor gezorgd dat Maycén een Feyenoord-shirt kreeg van dé Feyenoord-mascotte. Daarmee was de week sowieso geslaagd voor het jochie, die zijn ploeg donderdagavond ook nog met 5-1 zag winnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mascotte maakt excuses, Feyenoord reageert perfect
Sluiten