Daisy Heyer
Daisy Heyer Sport 16 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Douglas Costa gedraagt zich schandalig in wedstrijd

Voetballer Douglas Costa heeft zich zondag schandalig gedragen tijdens een wedstrijd tegen het Italiaanse Sassuolo.

Hoewel Cristiano Ronaldo best een glansrol in de wedstrijd op zich nam voor Juventes, zorgt Costa ervoor dat alle glans eraf is. De voetballer werd zelfs weggestuurd na zijn schandalige gedrag tijdens de wedstrijd.

Elleboog, kopstoot en spugen

Tijdens het spannende einde van de wedstrijd waagde Costa een slechte tackel, die hij terug kreeg van Sasuolo’s speler Frederico Di Francesco in de blessuretijd. Daar was Costa echter niet van gediend: hij gaf Di Francesco een elleboog, even later een kopstoot terwijl de scheidsrechter voor zijn neus stond en alsof dat nog niet erg genoeg was, spuugde hij de 24-jarige rivaal in zijn mond tijdens een woordenwisseling.

‘Voor altijd geschorst’

De driftbui van Costa zorgt wereldwijd voor veel verontwaardiging. Hoewel de voetballer een rode kaart heeft gekregen, vinden veel mensen het niet genoeg. ,,Hij zou voor altijd geschorst moeten worden", zeggen een paar mensen op social media over het incident.

De voetballer heeft via social media zijn excuses aangeboden aan de Juventus-fans. Hij noemt zijn gedrag een over the top reactie. ,,Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan mijn teamleden, die altijd achter mij staan in goede en in slechte tijden. Het was lelijk, daar ben ik mij van bewust en daarom bied ik iedereen mijn excuses aan.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.