Johan van Boven
Johan van Boven Sport 20 jun 2018 / 20:05 uur

WK is eigenlijk nieuw seizoen van Game of Thrones

Als voetballiefhebber heb je de leader van het WK vast al talloze keren voorbij zien komen. Het is een fraaie combinatie van iconische gebouwen in Rusland en historische beelden van het wereldkampioenschap.

De fraaie animatiebeelden doen ergens denken aan de tv-serie Game of Thrones. Om het plaatje compleet te maken heeft iemand de intromuziek van GoT onder de beelden van de FIFA gezet. Alsof we een nieuw seizoen van de HBO-serie krijgen voorgeschoteld.

Oordeel zelf:

https://www.youtube.com/watch?v=sVGMsozZFjI

Fans van Game of Thrones die naar een écht nieuw seizoen snakken, moeten overigens nog even geduld hebben. Normaal gesproken wordt elke lente een reeks nieuwe afleveringen gelanceerd, maar nu hebben de makers een jaar langer nodig om het achtste en laatste seizoen in elkaar te draaien. ‘Ergens’ in 2019 wordt het geduld beloond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WK is eigenlijk nieuw seizoen van Game of Thrones
Sluiten