Merel Driessen
Merel Driessen Sport 14 nov 2017 / 21:30 uur

Oranje zwaait Advocaat uit met 3-0 winst

Het Nederlands elftal heeft dinsdagavond in Boekarest de laatste wedstrijd onder bondscoach Dick Advocaat gewonnen. Oranje won in een vriendschappelijke wedstrijd met 0-3 van Roemenië.

En met die eindstand vierde Advocaat in Boekarest zijn 37e overwinning als bondscoach. Hij beëindigde zijn derde termijn als bondscoach met een primeur. Niemand won zo vaak met de nationale ploeg als Dick Advocaat.

Na 47 minuten scoorde Memphis Depay het eerste doelpunt in de wedstrijd. Tien minuten later verdubbelde Ryan Babel de score. Het derde doelpunt werd gemaakt door Luuk de Jong, die na 81 minuten scoorde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oranje zwaait Advocaat uit met 3-0 winst
Sluiten