Erik Jonk
Erik Jonk Opvallend 9 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

Janken! Bruid bestelt tweedehands trouwjurk en krijgt iets afschuwelijks

Een toekomstige bruid kocht onlangs een tweedehands trouwjurk, maar toen ze hem ontving, viel ze achterover van verbazing. De jurk was om te janken.

De jurk was een gedrocht in vergelijking met de foto’s die zij eerder had gezien. Daar was het werkelijk nog een plaatje.

Meaghan Taylor is sinds kort verloofd met haar vriend Keith. Volgend jaar stappen ze in het huwelijksbootje, dus ging ze alvast op zoek naar een trouwjurk. De 23-jarige Canadese moeder van één kind vond volledig haar (tweedehands) ding en betaalde omgerekend 65 euro voor de witte trouwjurk met kanten mouwen en lange sleep.

Trouwjurk zonder sleep

Toen ze de jurk ontving, schrok ze zich op z’n zachtst gezegd een hoedje. De jurk paste totaal niet en van een sleep was geen spoor te bekennen. „De jurk leek totaal niet op de foto. Ik was er kapot van, maar moest er ook wel wat om lachen”, vertelt ze aan The Sun. Dat lachen kun je ook wel weer begrijpen, als je onderstaande eh… tja, wat is het eigenlijk, ziet:

Meaghan kreeg haar geld terug

Meaghan vroeg haar geld terug en na veel vijven en zessen lukte dat ook. Ze maakte een foto van zichzelf in de jurk en deelde die. „Mijn gezicht spreekt boekdelen. Het was te grappig om niet te delen. Ik ben er zeker van dat heel wat mensen hier eens lekker om kunnen lachen”, zo vindt zij relativerend.

Lees ook: Het bizarre feestjaar (20 jaar al weer!) van Di-RECT

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.