Redactie Metro
Redactie Metro Opvallend 10 okt 2020 / 07:30 uur

Dronken Nederlanders dansen naakt rondjes in gestolen Griekse bus

Een groep dronken Nederlanders heeft zich in de nacht van woensdag op donderdag helemaal uitgeleefd op het Griekse eiland Poros. De Nederlanders stalen een openbare bus en reden daarmee zo’n twee rondjes over het eiland, zo meldt het AD. De vakantiegangers zouden tijdens deze knotsgekke rit naakt in de bus hebben staan dansen.

De dollemansrit van de groep, bestaande uit zo’n tien tot dertien personen, eindigde bij een klooster. De aanwezige bewaker waarschuwde de politie. Toen de feestende Nederlanders oog in oog kwamen te staan met de Griekse politie, besloten ze via de ramen en deuren uit de bus te springen.

Aangehouden

Als gevolg daarvan lukte het de politie alleen om de bestuurder van de gestolen bus aan te houden. „Op grond van poging tot diefstal en onrechtmatig gebruik van een openbaar vervoermiddel”, aldus de politie. Donderdagochtend mocht de bestuurder het politiebureau verlaten. De persoon in kwestie zal waarschijnlijk worden voorgeleid.

Lees ook: Janken! Bruid bestelt tweedehands trouwjurk en krijgt iets afschuwelijks

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Dronken Nederlanders dansen naakt rondjes in gestolen Griekse bus
Sluiten