Camera videoTv-avond: Geer en Goor gieren tussen de lakens

Geer giert het uit om de droge grapjes van Goor. /still RTL

Foto van 'Constance van Amstel'

Constance van Amstel

7 SEP 2017

Of er nog iets op de buis is deze donderdagavond? Zeker wel! Metro selecteert iedere dag de drie leukste programma's van de avond waarvoor je lekker op de bank kunt ploffen. Of later terugkijken natuurlijk.

Gieren tussen de lakens

Het mag dan sinds het optreden van Gordon bij RTL Late Night afgelopen maandag even niet zo boteren tussen 's lands favoriete stiefzusters, tijdens de opnames van Geer en Goor Stevig Gebouwd leek het allemaal nog koek en ei tussen Gerard Joling en Gordon. Althans, in de eerste aflevering van de show waarin de twee wekelijks ouderen helpen met de verbouwing van een gezellig onderkomen, blijven ze 'gezellig' slapen in een bouwkeet komt Geer niet meer bij als Goor hem maar blijft beledigen. Wij ook niet trouwens.

Waar en wanneer: donderdagavond om 20.30 uur op RTL 4

Seksklets met Sophie

Sophie Hilbrand bespreekt in haar nieuwste programma Hotel Sophie met stellen over seks. Want zo, zegt de blonde tv-maakster: „Het geeft een enorme vrijheid en opluchting om daar eens 'gewoon' over te praten." In de eerste aflevering gaat het over lange relaties. Wat zorgt ervoor dat de seks verdwijnt als je al langer bij elkaar bent en hoe zorg je ervoor dat seks een onderdeel blijft van je relatie? In het volgende fragment zien we een wat ouder stel die daar in elk geval geen enkele moeite mee heeft. 'Soms wel drie keer per dag!'

Waar en wanneer: donderdagavond om 22.15 uur op NPO 1

Tip tegen droge lippen...

Ilse Delange zat de afgelopen tijd voor de AVROTROS in het Amerikaanse Nashville. Ze maakte er haar nieuwe programma Ilse's Veranda en dat deed ze natuurlijk niet alleen; tal van Nederlandse collega's liet ze overvliegen om het op die veranda eens lekker te hebben over dat waar Nashville om bekend staat: countrymuziek. In de eerste aflevering is Guus Meeuwis van de partij. Samen zoeken ze naar de ware smart van de muziek en luisteren naar een man die fluit met een fles. En hij heeft nog wel een tip voor Ilse.

Waar en wanneer: donderdagavond om 21.20 uur op NPO 1


Log in om een reactie te plaatsen

Views

100+

Code rood en slagen voor je rijexamen: Sanne deed 't

Het was maandag code rood, maar dat weerhield Sanne er niet van 'gewoon' haar rijexamen te doen. / ANP

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

VANDAAG, 16:42

Alle automobilisten werden maandag afgeraden om de weg op te gaan. Het KNMI gaf code rood af omdat er kans was op zeer gevaarlijke rijomstandigheden. Sanne Groeneveld legde die waarschuwing naast zich neer, terwijl ze niet eens een rijbewijs heeft. Zij had maandag haar rijexamen en flikte het ook nog om te slagen.

„Ik had zoiets van: we zijn er nu toch, niet geschoten is altijd mis", vertelt de 19-jarige tegenover RTL Nieuws. „Aan de ene kant heeft het weer me misschien wel een beetje geholpen omdat iedereen op de weg heel voorzichtig was. Maar het examen ging best goed, ik ben niet een keer geslipt en heb geen cruciale fouten gemaakt."

Bakker verkoopt oliebollen met Tony's Chocolonely

Bakker verkoopt oliebollen met Tony's Chocolonely

Zijn de oliebollen met Tony's Chocolonely straks ook zo populair? / ANP

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

VANDAAG, 16:19

Wie trek heeft in zowel een oliebol als een stuk Tony's Chocolonely-chocolade, kan de komende tijd terecht bij oliebollenkraam Coppelmans in Valkenswaard. Daar verkoopt men namelijk oliebollen die gevuld zijn met de chocolade van het populaire merk.

Het gaat om de smaak karamelzeezout. Een foto van de bijzondere snack werd gedeeld op Facebook en heeft anderhalf duizend reacties opgeroepen. De prijs die bij de oliebollen op de foto staat is 2 euro per stuk.

Nieuwe eersteklas van Emirates is kleine hotelkamer

Foto van 'Ingelise de Vries'

Ingelise de Vries

VANDAAG, 12:07

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Zo vlieg je eersteklas met Emirates

Co de Roodt bekend in heel Nederland wegens naam

Ja, zo heet ze echt! ©Facebook

Foto van 'Jelmer Visser'

Jelmer Visser

GISTEREN

De 83-jarige Co de Roodt zal gisteren met een behoorlijk scheef gezicht naar haar scherm gekeken hebben. Toen de sneeuw met bakken uit de hemel kwam, kreeg deze Rotterdamse oma vooral te maken met een figuurlijke lawine van berichten in haar inbox.

Op videoplatform Dumpert was iemand erachter gekomen dat haar naam wel heel erg leek op die van het weeralarm. Inmiddels is de screenshot ongeveer 320.000 keer bekeken.

Snowfacechallenge: een 3D-afdruk van je gezicht

Foto van 'Rosan de Vos'

Rosan de Vos

GISTEREN

Spelen in de sneeuw vinden we allemaal leuk, maar Janneke Pouw (14) had er wel heel veel lol in. Ze had namelijk 'opeens' zin om haar gezicht in de verse sneeuw te drukken, en maakte hier een foto van. Het resultaat: een perfecte 3D-afdruk van haar gezicht.

Kerstreclame PLUS met gescheiden ouders pijnlijk?

Kerstreclame van PLUS lijkt pijnlijk te zijn voor kinderen met gescheiden ouders. Foto: Colourbox

Foto van 'Lisa Vermeij'

Lisa Vermeij

GISTEREN

Kerst vieren met gescheiden ouders blijkt niet altijd even makkelijk. Supermarktketen PLUS gebruikte het thema voor zijn nieuwe kerstreclame. In de commercial zie je kerst door de ogen van een meisje met gescheiden ouders en dat veroorzaakte positieve maar ook veel negatieve reacties.

Duiker botst tegen een witte haai

Deze duiker stond ineens oog in oog met een witte haai. Foto: Videostil Dennis Dempsey

Foto van 'Lisa Vermeij'

Lisa Vermeij

GISTEREN

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video's en foto's die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van maandag.

‘Vele handen maken licht werk’