Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 26 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Deze kat leidt een ‘culinair’ dubbelleven

Ooit gedacht dat een huisdier een dubbelleven erop na kan houden? De Britse Cole Clark ontdekte dat het kan. Haar kat blijkt graag buiten de deur te eten.

De 11-jarige Siberische kat van Clark kwam tot haar verbazing thuis met een geschreven boodschap om haar nek. Op het papiertje stond: „Heeft deze kat een thuis? Altijd bij Tobey Carvery (een restaurant).”

Kat aan de garnalen

De kat, genaamd Tula, blijkt niet alleen bij Clark te wonen. „Toen ik erachter kwam dat Tula vaak te vinden was bij Carvery, was ik niet echt verbaasd”, zegt Cole tegen Bored Panda. „Als er ergens eten te vinden is, zal Tula er haar queeste van maken om er ook een deel van te krijgen.”

De Britse besloot naar het restaurant te gaan en vertelde het personeel dat Tula geen straatkat is. „Het personeel was opgelucht toen ik vertelde dat Tula niet op straat leeft. Ze zeiden dat ze Tula wilden vangen door haar te lokken met garnalen, maar ze at de garnalen snel op en liep dan weg! Blijkbaar passeert Tula altijd ’s middags en ’s avonds bij het restaurant.”

„Ze komt bij mij niets te kort, maar ze volgt gewoon haar neus en stopt niet tot ze een extra snack heeft gevonden”, vertelt Cole.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.