Metro en ANP
Metro en ANP Good vibes 2 apr 2020 / 10:19 uur

Lockdowngezin schrijft coronaparodie op Les Misérables

Wat doe je als je al dagen thuiszit met het hele gezin en helemaal gek van elkaar wordt? Precies, je schrijft een coronaparodie op een bestaand musicalnummer.

Een Brits gezin heeft zich met de parodie in de afgelopen dagen ontpopt tot een waar internetfenomeen. De vader, moeder en vier kinderen zijn groot fan van de musical Les Misérables en konden dan ook niet anders dan tijdens hun coronalockdown een speciale ‘pandemieversie’ van One Day More op te nemen.

Bezorgpizza

De alternatieve, op corona toegespitste, tekst is zelfgeschreven. Onderwerpen als niet kunnen skypen met grootouders, omdat zij nu eenmaal het internet niet begrijpen, het missen van voetbalwedstrijden en het hamsteren in supermarkten passeren de revue. Hoogtepunt van het nummer is natuurlijk de bezorgpizza die gearriveerd is.

De familie plaatste het filmpje afgelopen weekend, voor vrienden en familie. Britse media doken er begin deze week massaal bovenop. Het lied werd inmiddels bijna 10 miljoen keer bekeken en gedeeld op Facebook en Twitter.

https://www.youtube.com/watch?v=Nf4XxnL4lPk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lockdowngezin schrijft coronaparodie op Les Misérables
Sluiten