Metro
Metro Good vibes 27 apr 2020 / 17:35 uur

Klaar met onesies en pyjama’s? Draag een tas!

Blijf zoveel mogelijk thuis, is het devies. Al zes weken lang werkt Nederland thuis, en dat gaat lang niet altijd met een net pak aan. Ben je helemaal klaar met iedere dag een onesie, pyjama of joggingbroek aan? Deze mensen hebben er iets op gevonden. 

Net als de rest van de wereld, ligt ook de mode-industrie op z’n gat. Dat hoeft helemaal niet erg te zijn, want dan bedenken we gewoon zelf wat.

„Ik verveel me niet hoor", schrijft een vrouw op Instagram, gepaard met een foto waarop ze een papieren tas met stylish riempje draagt.

Shoppingbagchallenge

Instagrammodel Lily Ermak springt op de trend in door een paar dagen geleden een foto op Instagram te plaatsen waar ze in plaats van een jurk een tas draagt. „Wat vinden jullie van mijn nieuwe jurk? Zomer 2020-collectie", grapt ze. „Misschien wordt dit een nieuwe challenge."

Social media zou social media niet zijn als er vervolgens vanuit alle hoeken van de wereld foto’s van vrouwen in tassen volgen. En dat ziet er niet eens zo raar uit als je misschien zou denken. Tassen kunnen namelijk heel fashionable zijn, wordt maar weer eens bewezen.

Fashion!

https://www.instagram.com/p/B_cHJUMgwEa/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Klaar met onesies en pyjama’s? Draag een tas!
Sluiten