Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 23 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Hond in lockdown mist kinderen om mee te spelen

Niet alleen mensen hebben het moeilijk met een lockdown. Ook honden missen het behoorlijk om met iedereen buiten te kunnen spelen. Zo ook Engelse buldog Big Poppa. 

De foto die zijn baasje maakte – waarop hij verlangend naar buiten kijkt – gaat viral op het internet. „Alles wat ik wil is met kinderen in het gebouw spelen, maar door het coronavirus kan ik dat niet”, schrijft zijn baasje op de Instagram van de 3-jarige Big Poppa. Met ze meespelen mag niet vanwege de social distancing. „Ik kijk naar ze vanaf het balkon.”

Baasje Rashida Elles probeert Big Poppa al dagen op te vrolijken, maar tevergeefs. Want Big Poppa kijkt nog steeds naar de kinderen die op de binnenplaats aan het spelen zijn.

„Ik probeer hem bezig te houden, maar hij houdt enorm veel van het spelen met kinderen", schrijft Elles. „Dat hij ze wel ziet, maar niet mee kan doen: ik denk dat het behoorlijk veel met hem doet."

Veel nieuwe vriendjes

Hoelang de lockdown nog gaat duren weten we niet, maar er is gelukkig wel goed nieuws. Doordat de foto van Big Poppa viral is gegaan, heeft hij héél véél nieuwe vriendjes. „Ik had nooit gedacht dat ik zoveel nieuwe vrienden zou hebben", schrijft Elles namens haar hond op Instagram. „Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten na de quarantaine." Wij kunnen ook niet wachten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.