Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 2 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Briljante oplossing voor gemis openbaar vervoer

Je moet wat, als je 24/7 aan huis zit gekluisterd. Zeker als je normaal gesproken dagelijks met de metro reist en nu alleen maar thuiszit. Maar daar heeft een stel Britse huisgenoten wat op gevonden. 

De heren, Rowan (26), Felix (27) en Pablo (25), reisden voor de Londense lockdown dagelijks met het openbaar vervoer naar en van hun werk. Sinds de coronamaatregelen in hun stad van kracht zijn, zijn ze aan huis gekluisterd en beginnen ze die dagelijkse ritjes nog te missen ook.

Routine

Maar, niet getreurd. Voor alles is een oplossing. Ook voor het gemis van de overvolle Londense metro. „Mensen blijven zeggen dat het belangrijk is om de routine erin te houden, vooral nu we thuiszitten”, vertelt Rowan aan Metro UK„Dus toen dachten we: waarom doen we onze oude routine niet na? We hebben toch niets anders te doen ‘s avonds.”

Zo geschiedde. De locatie was ook nog snel gevonden: de douche. Zie hier het resultaat:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.