Metro
Metro Good vibes 7 dec 2019 / 16:45 uur

KFC verkoopt naar kip ruikend haardhout

Zoek je nog een creatief, alternatief kerstcadeautje? Pak je kans: KFC verkoopt naar kip ruikend haardhout. En wees gewaarschuwd: de keten verwacht dat het ha(a)rd gaat. 

Een haardvuurtje is natuurlijk altijd gezellig, maar wat nou als je haardvuur ook nog eens naar je favoriete avondmaaltje ruikt? KFC is terug met het naar eigen zeggen „beroemde" gefrituurde kip haardhout.

Fans

Vorig jaar moest de fastfoodketen duizenden mensen in de kou laten staan, omdat het haardhout er bijzonder snel doorheen ging. „Daarom is ‘ie dit jaar gewoon weer terug”, zegt KFC. „Voor finger-lickin’ goede feestdagen.” Volgens het bedrijf wordt er al wekenlang gebeld door fans wanneer het haardblok nu eindelijk terug zou komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
KFC verkoopt naar kip ruikend haardhout
Sluiten