Elselotte Smink
Elselotte Smink Good vibes 16 aug 2018 / 17:29 uur

Wie en waar is toch de Vierdaagse-hunk van Nicole?

Je zou denken dat het in dit digitale tijdperk een appeltje is om met iemand contact te houden. Facebook, Twitter, WhatsApp: mogelijkheden te over.

Maar, dan is het wel handig als je de naam van de persoon in kwestie weet. En laat wandelaar Nicole dat nou net zijn vergeten te vragen aan de jongen die ze tijdens de Nijmeegse Vierdaagse tegenkwam. Helpen jullie mee zoeken?

Van Wijchen tot Wedren

Nicole kwam op de tweede dag de knul in kwestie tegen, en liep met hem vanaf Wijchen tot en met de Wedren in Nijmegen. De twee hadden een klik, praatten over van alles – maar (in the heat of the moment?) dus niet over persoonlijke gegevens.

Nicole probeerde hem de rest van de dagen nog op te sporen, maar tevergeefs. Nu heeft ze haar verhaal en oproep op Facebook gezet, in de hoop dat de jongen in kwestie van zich laat horen. Het signalement: een rood shirt, een pet, en een zonnebril. Oja, en hij had pijn en dus is Nicole benieuwd hoe hij de laatste dagen heeft ervaren.

‼️ UPDATE, hij is gevonden ! ‼️Alle mensen super bedankt voor het delen In juli liep ik de Nijmeegse 4daagse. Op dag…

Gepostet von Nicole Broeren am Donnerstag, 16. August 2018

Dat zijn schaarse kenmerken, maar wie weet? Wij gaan duimen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wie en waar is toch de Vierdaagse-hunk van Nicole?
Sluiten