Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 20 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Romantische Zutphenaar zoekt leuke vrouw via poster

Romantischer dan dit ga je het niet krijgen: een man uit Zutphen heeft posters door de stad opgehangen om misschien wel de liefde van zijn leven terug te vinden. Ze ontmoetten elkaar op zaterdag 14 april en hij had gewild dat hij nog nader kennis met haar had kunnen maken, schrijft hij op de poster.

Ontmoeting

Ze beklommen samen de toren van de Nieuwstadskerk, schrijft de Zutphenaar. „Jij, een jongedame met halflang blond haar en blauwe ogen en ik, een man met zwart (en grijs) haar en bruine ogen. En allebei met een witte bouwhelm.” Ze hadden ‘kort, aangenaam contact’, maar tot een verdere ontmoeting kwam het niet.

https://twitter.com/Connectinghelen/status/987024165965361155

Vrouw van de toren gezocht

Wie de romanticus precies is weten we niet, maar mocht jij jezelf nou herkennen in dit verhaal, kun je ‘m –heel gepast- mailen op [email protected]. Hij vraagt daarbij dan weer wél heel slim om een recent fotootje van jezelf bij te voegen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.