Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 14 dec 2017 / 16:58 uur

Nieuwsgierige herten checken assortiment winkeltje

Zo met de feestdagen zijn veel mensen nieuwsgierig wat er in andermans huizen en winkeltjes gebeurt. Maar dat blijkt ook voor dieren te gelden, merkte de Amerikaanse Lori Jones.

Jones kreeg namelijk hoog bezoek van een stel herten in haar winkeltje in Colorado. Zo’n drie weken geleden liep een moederhert haar winkel binnen, waardoor Jones het prachtige beest op de foto kon zetten, terwijl zij heel dichtbij stond.

Zonnebrillen checken

Jones vertelt aan 9NEWS dat ze aan het werk was, toen de moederhert zo haar winkeltje inwandelde om te kijken wat zij allemaal in het assortiment had. Nadat het beest een kijkje had genomen bij de zonnebrillen en de chips, wist Jones het vrouwtje naar buiten te lokken met een pindareep.

Het hertje kwam eerst even op de uitkijk in haar eentje. /  Lori Jones
Het hertje kwam eerst even op de uitkijk in haar eentje. / Lori Jones
Checkte het rekje zonnebrillen. /  Lori Jones. 
Checkte het rekje zonnebrillen. / Lori Jones. 

Daarmee zou het wel gedaan zijn met de nieuwsgierigheid van het beestje, dacht Jones, maar niets was minder waar. Toen ze naar het magazijn liep om de voorraad te checken en terugkeerde, zag ze dat het hert drie soortgenoten had meegenomen die ook nieuwsgierig waren geworden naar het aanbod in de winkel.

En keerde daarna terug met haar familie. /  Lori Jones
En keerde daarna terug met haar familie. / Lori Jones

Jones kreeg het voor elkaar om de dieren op de foto te zetten met haar telefoon. Ze vertelt dat ze ontzettend hard moest lachen toen ze de nieuwsgierige familie in haar winkeltje zag.

De foto’s die Jones maakte zijn inmiddels al duizenden keren geliket en gedeeld. Dat het beestje zo dichtbij durfde te komen, is best wel zeldzaam. En deze nieuwsgierigheid bezorgt toch iedereen een glimlach op het gezicht?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwsgierige herten checken assortiment winkeltje
Sluiten