Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 10 okt 2017 / 14:00 uur

Moeder en zoon zijn nu vader en dochter

Als elfjarige was Corey Mason er al van overtuigd, dat ze zich beter zou voelen als meisje dan als jongen. Er was alleen één probleempje: ze durfde dit niet tegen haar ouders te vertellen. Niet wetende dan een van hen precies met hetzelfde gevoel kampte.

Niet de juiste plek

Haar moeder Erica voelde zich namelijk niet langer op de juiste plek als vrouw en wilde een man worden. Moeder en zoon gaan nu vier jaar later door het leven als vader en dochter.

https://twitter.com/CorridosyMusica/status/917696344139161605

„Ik dacht dat mijn ouders het zouden afkeuren”, vertelt Corey tegenover het Australische programma 60 minutes. „En ik wilde zo graag dat ze trots zouden zijn op wie ik ben en was bang dat ze mij niet zouden mogen.”

Opgelucht

Maar dat was allerminst het geval. Sterker nog, Corey inspireerde haar vader. „Eerst was ik heel erg opgelucht, maar al snel werd het een soort terrorgevoel. Uit angst voor de toekomst. Voor hoe de rest van mijn leven er uit zou gaan zien", vertelt hij.

Inmiddels is Eric volledig gelukkig. „Ik heb vijf prachtige kinderen, een geweldig man en een fantastisch leven."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder en zoon zijn nu vader en dochter
Sluiten