Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 2 okt 2017 / 10:05 uur

Krijn wint miljoen en vraagt vriendin ten huwelijk

Kandidaat Krijn heeft de avond van zijn leven bij Miljoenenjacht, het programma van Linda de Mol met de welbekende koffertjes. De ene na de andere koffer speelt hij weg en het bedrag dat de bank hem biedt, loopt dan ook steeds verder op.

Voor de kinderen

Als hij nog vijf koffers over heeft, waaronder nog een aantal miljoenen en een koffer van vijf euro, houdt Krijn het voor gezien. Hij verkoopt zijn koffertje met nummer dertien, dat later een miljoen waard blijkt te zijn, voor een bedrag van 1.120.000 euro aan de bank. „Als ik voor mijzelf had gespeeld, was ik doorgegaan. Maar dit doe ik voor de kinderen." Krijn heeft als doel een manege te kopen voor zijn kinderen. Hij drukt dan ook op de knop, zijn dochter Nicky is zichtbaar ontroerd door de actie van haar vader.

Ten huwelijk vragen

Het blijft echter niet bij dit geluk. Krijn wil graag, als kersverse miljonair, zijn vriendin Benita ten huwelijk vragen, met wie hij al twintig jaar samen is. Zij is zelf niet in de studio aanwezig, dus op verzoek van Linda richt hij zich tot de camera: „Op zich gaat het al goed, maar nu kunnen we onze dromen en die van de kinderen verwezenlijken. Dat moeten we doen als man en vrouw, dus als je nog wil, dan wil ik graag met je trouwen.” Waarop Linda besluit: „En zeg maar eens nee tegen een miljonair.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Krijn wint miljoen en vraagt vriendin ten huwelijk
Sluiten