Metro
Metro Good vibes 4 okt 2017 / 04:00 uur

Deze kunstenares maakt van elk ontbijt een feestje

Heb jij ook zo’n moeite met opstaan? En voel je je eigenlijk te lamlendig om ontbijt te maken? Wellicht krijg je inspiratie van Eiko Mori. De Japanse dame maakt van elk ochtendmaal namelijk een feestje.

Hoe? Door ware kunstwerkjes van haar bammetjes te creëren. Getekende kopjes koffie op je toast, kersen, pompoenen (leuk voor Halloween!), je kunt het zo gek niet bedenken of Eiko Mori maakt het. Voor sportliefhebbers maakt ze onder meer broodjes met honkbalknuppels, voetballen en tennisrackets.

Smullen

Haar mooiste creaties deelt ze op Instagram. Hieronder een kleine greep. Eet smakelijk!

https://www.instagram.com/p/BTr5HEJlT_7/

Voor Metro Good vibes zijn we altijd op zoek naar positieve verhalen die ons een glimlach bezorgen. Heb jij zo’n verhaal? Mail dan naar [email protected] of stuur ons een persoonlijk bericht via deze Facebookpagina. Misschien nemen we dan binnenkort contact met je op.

Reageer op artikel:
Deze kunstenares maakt van elk ontbijt een feestje
Sluiten