Metro
Metro Good vibes 15 sep 2017 / 04:00 uur

Zo zou jij schitteren op het witte Pixar-doek

Ben jij benieuwd hoe je eruitziet als je de hoofdrol zou spelen in een heuse Pixar-film? Dan moet je bij kunstenaar Lance Phan zijn. De man heeft op Instagram ruim 85.000 volgers die ongetwijfeld zelf ook willen weten wat voor moois hij van hen zou toveren.

Lance is niet alleen op Instagram populair. Zo heeft de kunstenaar het zo druk dat hij momenteel geen opdrachten meer aanneemt. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Top 5

Onze persoonlijke top 5 zie je hieronder.

View this post on Instagram

Commission for Pedro. This time I have references from multiple points of view #animation

A post shared by Lance Phan (@lance_phan) on

View this post on Instagram

This is a commission for @nery_power back in June. Please check out my website to find out how to make a valid request, the link is in my profile description #animation Edit: I think I need a manager.

A post shared by Lance Phan (@lance_phan) on

View this post on Instagram

Another commission with changed background. I also changed the light direction to match with the new environment. Anyway, I'm taking a break from commissions at the moment to work on something else, hopefully I'll be able to take commissions again in August.#animation #cartoon #portrait #3d #selfie

A post shared by Lance Phan (@lance_phan) on

View this post on Instagram

8 hours of work for Jerem

A post shared by Lance Phan (@lance_phan) on

View this post on Instagram

Commission for Alyssa.

A post shared by Lance Phan (@lance_phan) on

Voor Metro Good vibes zijn we altijd op zoek naar positieve verhalen die ons een glimlach bezorgen. Heb jij zo’n verhaal? Mail dan naar [email protected] of stuur ons een persoonlijk bericht via deze Facebookpagina. Misschien nemen we dan binnenkort contact met je op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo zou jij schitteren op het witte Pixar-doek
Sluiten