Metro
Metro Good vibes 27 sep 2017 / 04:00 uur

Rennende teckels met malle pakjes

Tientallen teckels verzamelden zich afgelopen weekend in Melbourne voor de jaarlijkse ‘Hophaus Dachshund Race’. Daarvoor trokken zij stuk voor stuk hun mooiste outfit aan.

Het evenement, waarbij dus ook wordt geracet, is onderdeel van de viering van het Oktoberfest in de Australische stad. Het geld dat tijdens de race wordt opgehaald gaat naar een organisatie die zich inzet voor het welzijn van de honden.

Welke outfit vind jij het meest geslaagd?

Voor Metro Good vibes zijn we altijd op zoek naar positieve verhalen die ons een glimlach bezorgen. Heb jij zo’n verhaal? Mail dan naar [email protected] of stuur ons een persoonlijk bericht via deze Facebookpagina. Misschien nemen we dan binnenkort contact met je op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rennende teckels met malle pakjes
Sluiten