Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 26 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Kermit de bierdrinkende, groene stuntman

Altijd al benieuwd geweest wat Kermit de Kikker doet als hij niet aan het werk is? Dan geniet hij volop van het leven!

Fotograaf Mitchel Wu is groot fan van de groene kikker en laat op Instagram zien wat Kermit zoal doet. De ene keer is hij een ware stuntman, de volgende dag danst hij in de regen, daarna krijgt hij geen genoeg van zijn favoriete boek.

En ja, Kermit is gek op bier. Proost!

Top 5

Onze top 5 zie je hieronder.

Kermit de stuntman

Kermit de stapvriend

Kermit op de wip

Kermit de boekenwurm

Dansend in de regen

Voor Metro Good vibes zijn we altijd op zoek naar positieve verhalen die ons een glimlach bezorgen. Heb jij zo’n verhaal? Mail dan naar [email protected] of stuur ons een persoonlijk bericht via deze Facebookpagina. Misschien nemen we dan binnenkort contact met je op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.