Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 10 jul 2017 / 15:11 uur

Dierenasiel zoekt baasjes van 7 jaar vermiste poes

Een poes die zeven jaar vermist was, is weer opgedoken. Helaas zijn haar eigenaars hier nog niet van op de hoogte, zij wonen namelijk niet meer op het adres van toen.

De kat, Mulan genaamd, is door iemand naar het asiel gebracht. Bij dierentehuis De Hof van Ede gingen ze op zoek naar het baasje van Mulan, maar helaas kloppen de gegevens die in de chip geregistreerd zijn niet meer.

11-07 Update:Hoera, het is gelukt! We hebben goed nieuws te melden: Mulan herenigd met familie!Lees…

Gepostet von Dierentehuis De Hof van Ede am Montag, 10. Juli 2017

Op het adres waar de kat met zijn eigenaars woonde, de Oranjesingel in Nijmegen, staat inmiddels een hotel. Het telefoonnummer werkt niet en ook het benaderen van de dierenartsen daar haalde niets uit.

Zoekactie

Via Facebook is het asiel in Ede een zoekactie gestart om ervoor te zorgen dat Mulan weer terugkomt bij haar baasjes. Het asiel verzoekt om het bericht te delen op social media om de poes op deze manier weer terug te brengen naar haar rechtmatige eigenaars.

Er wordt al flink gereageerd op Facebook door mensen die graag willen helpen om Mulan met haar baasjes te verenigen. Het bericht is inmiddels al ruim 4000 keer gedeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dierenasiel zoekt baasjes van 7 jaar vermiste poes
Sluiten