Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 14 jun 2017 / 09:48 uur

Fietsendief wordt gestraft met tattoo op voorhoofd

Een 17-jarige jongen uit Brazilië is wel heel streng gestraft nadat hij mogelijk een fiets had gestolen. De tiener werd betrapt door twee mannen en deze lieten de jongen er niet ongestraft vandoor gaan. Ze gaven de jongen een tattoo op zijn voorhoofd met de tekst: „Ik ben een dief en een loser.” De mannen zijn opgepakt en verschillende mensen zijn een actie opgestart om geld in te zamelen om de tattoo te laten verwijderen.

De jongen heeft ontkend dat hij de fiets wilde stelen. Hij was heel erg dronken en viel daardoor over de fiets. Volgens zijn ouders heeft de jonge psychische problemen en is hij een drugsdealer. Ook de politie in Sao Paulo heeft nog niet bevestigd of jongen echt een fiets heeft gestolen. Ongeacht of hij schuldig is of niet, zijn straf is bizar.

Twee mannen van 27 en 29 jaar zagen de jongen bij de fiets staan en wilden gelijk voor eigen rechter spelen. Ze bonden de jongen vast en begonnen zijn hoofd te tatoeëren. „Ik vroeg ze of ze alsjeblieft mijn armen en benen wilden gebruiken, maar de mannen zeiden dat ze tattoo op mijn voorhoofd zouden plaatsen en ze begonnen te lachen”, zei de jongen tegen een Portugese krant, volgens BBC.

De jongen was vermist sinds 31 mei, maar zijn familie herkende de jongen in de video die 9 juni werd gepubliceerd. Inmiddels zijn ze herenigd. Verschillende mensen in Brazilië zijn een crowdfundingactie gestart voor de jongen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Fietsendief wordt gestraft met tattoo op voorhoofd
Sluiten