IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 5 feb 2017 / 18:20 uur

Spontaan concert bij stationspiano in Groningen

Wie regelmatig met de trein reist, heeft ongetwijfeld wel eens de stationspiano’s zien staan. De NS heeft op heel wat grote stations een piano neergezet waar op gespeeld kan worden door wachtende reizigers. Dat levert soms hele mooie momenten op.

Ook op het station van Groningen staat een piano. Daar wordt gretig gebruik van gemaakt, zo bleek zondagmiddag. Daar speelde een onbekende pianist All Of Me van John Legend. Al snel zette iemand de tekst in. En nam een politieagente even pauze om een mopje mee te zingen.
Jef Folkers filmde het muzikale intermezzo en deelde de beelden op Facebook.

Spontaan concertje op NS station Groningen

Gepostet von Jef Folkerts am Freitag, 3. Februar 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spontaan concert bij stationspiano in Groningen
Sluiten