Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 23 dec 2016 / 15:45 uur

Serveerster krijgt fooi van 900 dollar

Als serveerster moet je de hele dag op je voeten staan en rennen en vliegen om aan de wensen van gasten te voldoen. Dat kan soms best zwaar zijn. De Amerikaanse zwangere Sarah Clark weet er alles van, maar werd blij verrast met de fooi van een heel gulle gever.

Tijdens haar dienst in de Pita Jungle in Arizona schrok ze zich rot toen een gast een fooi achterliet van 900 dollar (863 euro), voor zijn bestelling van 61,30 dollar. „Dit is God zijn geld – hij gaf het aan ons, zodat wij het aan jou konden geven. God zegent je”, staat er op de bon geschreven.

https://twitter.com/CyrusGSullivan/status/812036647499993088

Een mooi kerstcadeau voor de 29-jarige Sarah, die op 8 januari een kindje verwacht. Haar verloofde kan tijdelijk niet werken omdat hij geopereerd moet worden. De ouders in spé kunnen deze gift dan maar al te goed gebruiken. „Je hoort altijd over dit soort acties, maar gaat er nooit van uit dat het jou zal overkomen. Het is een grote gift voor mij en mijn familie”, zei Sarah tegen KTVK.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Serveerster krijgt fooi van 900 dollar
Sluiten