Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 1 nov 2016 / 17:32 uur

Video: E-sigaret ontploft in jaszak

In Toulouse had een man afgelopen weekend de schrik van zijn leven toen de batterij van zijn e-sigaret ontplofte. Door de explosie vloog zijn kleding in de brand en liep hij tweede- en derdegraadsbrandwonden op.

De man stond voor een discotheek in de Franse stad Toulouse toen zijn e-sigaret explodeerde. Bewakingscamera’s van de discotheek filmden het incident. Te zien is hoe de man in paniek probeert zijn brandende jack uit te doen. Dat lukt hem niet. Het lukt hem wel de brandende batterij weg te gooien.

Wrijving

Omstanders hebben de man vervolgens geholpen het vuur te doven. Het slachtoffer is met brandwonden afgevoerd naar het ziekenhuis. Waarom de batterij ontplofte, is nog niet bekend. HLN schrijft dat het mogelijk komt door wrijving met geld of sleutels.

Opvallend genoeg is het niet de eerste keer dat iemand in Toulouse gewond raakt door een e-sigaret. In september raakte een man zwaargewond toen zijn rookapparaat in de auto ontplofte. De twee slachtoffers hebben plannen om mogelijk samen schadeclaims in te dienen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Video: E-sigaret ontploft in jaszak
Sluiten