Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 23 okt 2016 / 11:16 uur

Bomen shockeren bezoekers Poolse begraafplaats

Iedereen heeft graag dat de begraafplaats waar hij komt om een bezoekje te brengen aan een overleden geliefde er netjes bijligt. Dus gingen medewerkers van de begraafplaats in het Poolse Wozniakow onlangs aan de slag om alle bomen netjes bij te knippen.

Mannelijk geslachtsdeel

De meeste bezoekers zijn echter allerminst blij met het eindresultaat. De bomen lijken dankzij hun vorm en de twee struikjes die elke boom vergezellen op het mannelijk geslachtsdeel.

„Wanneer je de begraafplaats oploopt, krijg je geen fijne eerste indruk”, vertelt een bezoeker aan een lokale Poolse tv-zender. „Mijn zoon vroeg zelfs aan mij: ‘Mam, waar doet jou dit aan denken?’” Een andere bezoeker vult haar aan. „Volgens mij is er geen andere begraafplaats in het land zoals deze.” Toch vindt niet iedereen het even storend. „Mensen hebben rare gedachten. Zieke gedachten.”

Feestdag

De lokale autoriteiten is inmiddels dringend verzocht om snel wat aan te passen aan het uiterlijk van het kerkhof. Op 1 november is het namelijk het feest van de Allerheiligen en gaan de mensen in Polen massaal op bezoek bij het graf van hun overleden geliefden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bomen shockeren bezoekers Poolse begraafplaats
Sluiten