Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 8 jul 2016 / 13:55 uur

Arnhems winkelcentrum draait al weken kerstmuziek

Sommige mensen kunnen ze niet eens verdragen als ze in december worden afgespeeld: kerstliedjes. Die mensen zijn vast niet met een glimlach gaan shoppen in winkelcentrum Rijkerswoerd in Arnhem, daar werd namelijk al weken kerstmuziek gedraaid.

Een van de winkeliers uit het winkelcentrum, bloemist Michiel Stoter is het zat en heeft vrijdag een ultimatum gesteld. De muziek moet binnen drie uur uit, schrijft het AD. Driving home for christmas en All I want for christmas moeten echt nog even wegblijven. Toch klinken de klassiekers al drie weken door de speakers.

„Ook Let it snow komt vrijdag weer meerdere malen langs. De afgelopen weken waren er wel een paar donkere dagen, dus dan zou je denken dat kerstmis snel nadert”, zegt Stoter enigszins grappend tegen het AD. „Maar alle gekheid op een stokje: dit moet gewoon opgelost worden. Kerstmuziek in de zomer, dat kan echt niet. Er moet nu weer gewone muziek uit de speakers komen. Er klinken al drie weken kersthits, mensen ergeren zich daaraan.”

Mood Media

Het winkelcentrum kon hoogstwaarschijnlijk niet zoveel doen aan de muziek. De winkeliersvereniging had in januari een nieuwe muziekinstallatie aangeschaft, die is geïnstalleerd door Mood Media. Dat bedrijf zou ook verantwoordelijk zijn voor de klanken die uit de boxen komen.

Marketingmanager Claudine Vickard van Mood Media zegt echter dat de kerstmuziek al vanaf donderdag gestopt is. „Wij hebben überhaupt gisteren voor het eerst de melding gehad dat er kersthits worden gedraaid. We hebben meteen een monteur gestuurd, die enkele uren later de fout heeft hersteld.” Volgens Stoter is daar helaas niets van waar. „Nee hoor, er klinkt hier nog altijd kerstmuziek. Te bizar voor woorden.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Arnhems winkelcentrum draait al weken kerstmuziek
Sluiten