Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 28 jul 2016 / 14:33 uur

Dierentuin sluit deuren vanwege Pokémon GO

Een dierentuin uit Bristol heeft deze week zijn deuren moeten sluiten omdat het te druk werd. Niet de belangstelling voor de dieren, maar voor de Pokémon trok bezoekers te massaal naar de Bristol Zoo.

De directie van de dierentuin riep het onheil bovendien zelf over zich af. De directie dacht slim in te spelen op de hype door Pokémon naar de dierentuin te lokken door de optie ‘lure’ toe te passen. Het liep echter totaal uit de hand, want zodra het bericht verspreid werd, kwamen er duizenden Pokémon GO-spelers naar binnen, zo schrijft The Daily Mirror.

Velen werden teleurgesteld en kwamen pas aan nadat de deuren van de dierentuin gesloten waren. Sommigen hadden zich zelfs verkleed als hun favoriete Pokémon.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Dierentuin sluit deuren vanwege Pokémon GO
Sluiten