Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 28 mrt 2016 / 13:33 uur

Vrouw zwemt achter cruiseschip aan na ruzie met man

Waarschijnlijk had de vrouw behoorlijk wat duiten neergelegd om aan boord te mogen klimmen van een cruiseschip, ze wilde hem dan ook echt niet missen. Toen dat zaterdag toch gebeurde, besloot ze er niet bij de pakken neer te gaan zitten.

De Britse toeriste kreeg volgens de Portugese krant Correiro de Manhã ruzie met haar man, al op de eerste dag van hun vakantie naar Madeira. Het conflict liep zo hoog op dat ze de eerste de beste vlucht terug naar huis wilden pakken. Eenmaal op de luchthaven verloren de twee elkaar echter uit het oog.

Ongeluk

De vrouw dacht dat haar echtgenoot toch aan boord van het cruiseschip was gegaan en snelde zich daarom naar de boot. Toen die net voor haar neus wegvoer, sprong ze in het water en zwom ze zich een ongeluk om het schip in te halen. Het lukte de vrouw niet en dus bleef ze achter in het water, schreeuwend om hulp. Pas na vier uur merkten een stel vissers haar op, de vrouw bevond zich toen 500 meter vanaf het vaste land.

Onderkoeld werd de Britse naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels maakt ze het weer goed. Haar man komt op paasmaandag nog terug naar Madeira. Bij thuiskomst wacht een goed gesprek met de politie op hen…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw zwemt achter cruiseschip aan na ruzie met man
Sluiten