Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 18 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Verdachte zingt ‘I’m sorry’ van Adele in rechtbank

Als je betrapt wordt terwijl je een pistool tegen iemands buik duwt, kun je tegen de rechter niet meer zeggen dat je onschuldig bent. De 21-jarige Bryan Earl Taylor besloot het dan ook over een heel andere boeg te gooien in de rechtbank: hij bood de rechter al zingend zijn excuses aan.

Betrapt

De 21-jarige Amerikaan moest voor de rechter verschijnen vanwege ontvoering en illegaal wapenbezit. Hij werd gearresteerd toen hij een wapen tegen de buik van een man hield. Het slachtoffer had hij beroofd en samen met drie anderen onder bedreiging in een auto gedwongen. De mannen werden op heterdaad betrapt door de politie.

Taylor, die (na een eerdere gevangenisstraf) nog in zijn proeftijd zat, liet in de rechtbank weten dat hij zijn leven wilde beteren. Hij zou gaan studeren, wilde stoppen met drugs gebruiken en zou zich meer inzetten voor de kerk. Na die dappere woorden besloot hij op een bijzondere manier nog een schepje bovenop zijn excuses te doen:

De rechter was niet gecharmeerd van de zangkunsten: Taylor werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van minimaal 3,5 jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.