Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 6 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Deze onderbroek zorgt dat je sperma niet kapot kookt

Laatst las je al dat het dragen van je telefoon in je broekzak funest is voor je sperma, maar wat kan je daar nou aan doen? Je telefoon niet meer in je broekzak dragen zou je zeggen, maar dat is voor veel mensen een te grote gewoonte om zomaar af te schaffen.

Een paar studenten hebben voor die mensen dé oplossing: zij bedachten een nieuwe soort onderbroek, die ervoor zorgt dat de straling van je telefoon je sperma niet meer bereikt. De examenkandidaten van de Munich Business school (Duitsland) hebben een boxershort ontworpen waar zilverdraad doorheen zit, wat de straling niet doorlaat.

Zacht en beschermend

Professor van hoge frequenties en microgolf technologie in München, Peter Pau zegt tegen The Sun over deze uitvinding: ,,De voordelen van zilver is dat het zacht is op de huid en het biedt bescherming tegen de straling.”

De uitvinders zijn de 34-jarige Boy Matthiesen, 31-jarige Nick Piepenburg en leeftijdsgenoot Berno Delius. Die nu uiteraard niets anders meer dragen dan hun eigen ondergoed: ,,De eerste verkoopronde is bemoedigend, in ieder geval genoeg voor ons om door te kunnen gaan. Het is een project van ons hart" vertelde Piepenburg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.