Redactie Metro
Redactie Metro Buitenland 2 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Brandend vliegtuig Tokio vervoerde honderden passagiers

Het passagiersvliegtuig dat in brand staat bij Tokio, vervoerde volgens Japan Airlines ruim driehonderd passagiers. Volgens de eerste berichten konden honderden mensen die aan boord waren het toestel verlaten.

De Japanse autoriteiten houden rekening met de mogelijkheid dat het toestel is gebotst op een vliegtuig van de kustwacht. Het vliegverkeer op de drukke luchthaven Haneda is voorlopig stilgelegd, meldt een woordvoerder van de luchthaven.

Over mogelijke slachtoffers is nog niets bekendgemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties