Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 2 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

KLM schrapt meerdere vluchten om hevige sneeuwval

KLM heeft alle vluchten naar München tot zondagochtend 06.00 uur geannuleerd omdat het zuiden van Duitsland kampt met hevige sneeuwval en de luchthaven daar voorlopig gesloten is. Ook de KLM-vluchten naar enkele Britse luchthavens ondervinden hinder van sneeuwval.

Bij elkaar gaat het zaterdag om één geannuleerde retourvlucht naar Humberside, één naar Glasgow en vier naar München, zegt een woordvoerster van de maatschappij. „We zijn ons bewust van het ongemak dat dit met zich meebrengt en boeken passagiers om op eerstvolgende beschikbare vluchten.”

In Nederland wordt dit weekend eveneens sneeuwval verwacht. KLM bereidt zich daar volgens de zegsvrouw op voor, maar wat het winterweer zondag gaat betekenen voor het vliegschema valt nu nog niet te zeggen. „We raden onze passagiers aan hun reisinformatie goed in de gaten te houden.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ANP

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reacties