Binnenland 18 apr 2019 / 08:35 uur

McDonald’s Stadionweg start met bediening aan tafel

De McDonald’s aan de Stadionweg bedient sinds deze week gasten persoonlijk aan tafel met Table Service. Op stand eten bij de Mac dus.

Bestelzuil

Bezoekers kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil meteen een plekje kiezen om te zitten. Even later komt een servicemedewerker de bestelling persoonlijk uitserveren.

Genummerde tafelkaart

Het enige wat je daarvoor moet doen: een genummerde tafelkaart uit de houder bij de bestelzuil pakken, dit nummer invoeren in het systeem en de tafelkaart meenemen naar waar je gaat zitten. De rest gaat vanzelf.

Handig voor gezinnen

,,Door bezoekers de mogelijkheid te bieden het eten aan tafel te brengen, kunnen ze na het plaatsen van hun bestelling lekker ontspannen en meteen bij hun gezelschap aan tafel aansluiten”, aldus restaurantmanager Mustapha Andour. ,,Ook voor gezinnen is het erg handig, doordat ouders hierdoor minder om handen hebben en de volle aandacht aan hun kinderen kunnen geven.”

Populaire service

Aan tafel bedienen kan iedere dag en op elk moment dat het restaurant geopend is. Door het enthousiasme van de gasten en medewerkers is het aantal McDonald’s restaurants met Table Service het afgelopen jaar flink toegenomen. Al ruim 150 filialen bieden de service momenteel aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
McDonald’s Stadionweg start met bediening aan tafel
Sluiten