Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Binnenland 24 apr 2019 / 16:50 uur

24/7 films kijken bij Pathé Arena in Amsterdam

Zin om na middernacht nog naar de bioscoop te gaan? Vanaf dit weekend kan het. De vestiging van Pathé bij de Johan Cruijff ArenA blijft in het weekend van Koningsdag voor het eerst de hele nacht open. De pilot in Amsterdam loopt tot en met zaterdag 20 juli.

In 2018 deed het filmbedrijf al een proef met de bioscoop op het Schouwburgplein in Rotterdam. Vanaf 27 april kun je dus ook in Amsterdam de hele nacht door naar de film. Naast het reguliere aanbod zullen er ook specials en oude films worden vertoond.

Weekenden

„Wij geven onze bezoekers graag de gelegenheid om op elk moment van onze films en specials te genieten. Hierdoor hebben we besloten om in de weekenden de 24 uurs-opening tijdelijk onderdeel te maken van ons vaste aanbod in Pathé Arena. Op deze manier hopen wij te kunnen constateren of onze Amsterdamse bezoekers ook in de nachtelijke uren de beste filmbeleving bij Pathé willen ervaren”, zegt Doron Kurz van Pathé.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
24/7 films kijken bij Pathé Arena in Amsterdam
Sluiten