Binnenland 8 jan 2019 / 10:26 uur

CuliNESSE maakt vijf nieuwe namen bekend

Je moet er nog best even op wachten. Maar de negende editie van culinair muziekfestival CuliNESSE, van donderdag 29 tot en met zaterdag 31 augustus, belooft ronduit spectaculair te worden.

Vijf nieuwe namen

Eerder maakte de organisatie al bekend dat Guus Meeuwis, Clouseau, Waylon en Davina Michelle er komen spelen. bekend. Maar zojuist is bekend geworden dat ook BLØF, Di-rect, Jett Rebel, Douwe Bob en Wulf aanwezig zullen zijn.

Trotse organisatie

Met deze namen is CuliNESSE erg trots op de huidige line-up. ,,We hebben nu drie grote namen per dag. En dit is slechts de programmering van het hoofdpodium, dus we zijn nog niet klaar. In 2019 krijgt CuliNESSE een derde podium, waar ook bekende artiesten zullen worden geprogrammeerd. Nog meer namen dus”, aldus stichting CuliNESSE. Ook is er het Sunset Podium, waar jong en regionaal talent centraal staat.

Gerenommeerd muziekfestival

Sinds 1 januari is de reguliere kaartverkoop van start gegaan. Naast muziek en culinaire hoogstandjes van regionale restaurants, heeft het inmiddels gerenommeerde muziekfestival tal van activiteiten voor jong en oud, zoals Het Kooktheater, een kidspaviljoen en een CuliNESSE Kroeg.

Verhuizing

In verband met de start van de bouwplannen voor de huidige locatie op het noorderstrand, moet CuliNESSE verhuizen. De gesprekken lopen hiervoor met de betreffende diensten en gemeente. Eind januari 2019 verwacht CuliNESSE uitsluitsel te kunnen geven over de definitieve locatie van het evenement in 2019.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
CuliNESSE maakt vijf nieuwe namen bekend
Sluiten