Binnenland 20 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe formule voor De Geheime Tuin

De Geheime Tuin komt terug. Deze keer met een extra bijzondere editie: een tropisch winter festival van 1 tot en met 3 maart 2019 op een onontdekte plek in Rotterdam.

Drie dagen feest

Rotterdam wordt populairder en daardoor zijn locaties die voor langere tijd leeg staan steeds zeldzamer. Na vijf succesvolle edities van De Geheime Tuin is het tijd voor een nieuwe formule. Deze keer wordt niet drie weekenden, maar drie dagen feest gevierd met muziek, dans, theater, performance exposities en meer.

Beperkt aantal tickets

Een extra bijzondere editie dus, met slechts één weekend de kans om hierbij te zijn. Per festivaldag is een exclusief aantal tickets in verschillende fases beschikbaar via de website. De locatie blijft net als voorgaande edities geheim tot de dag voor de opening. Door middel van hints via social media kun je de komende weken raden waar het festival plaatsvindt.

Verborgen parels

De Geheime Tuin reist elke editie naar een andere verborgen stadsoase. Voor het festival tovert de organisatie een onbekende locatie tijdelijk om tot magisch tuinfeest. Zo zet De Geheime Tuin tijdelijk een verborgen Rotterdams pareltje in de schijnwerpers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.