Ilja Post
Ilja Post Binnenland 15 jun 2018
Leestijd: 1 minuut

Zonnewende meets zonnegroet

Het midzomerfeest kun je vieren op talloze manieren. Door vrolijk rondom een vuurtje te dansen, zoals onze voorvaderen deden. Of door samen met honderden yogi’s de zonnegroet te doen op het Schouwburgplein.

Langste dag van het jaar

Op donderdag 21 juni kun je daar namelijk de langste dag van het jaar vieren met een gratis yoga workshop. De inloop is vanaf 18.00 uur, de workshop zelf is van 19.00 tot 20.00 uur.

Honderden yogi’s

Vind jouw centrum in het hart van de stad, dit jaar dus samen met honderden yogi’s op International Yoga Day Rotterdam. Het motto van deze wereldwijde beweging: ‘Your Happiness is our purpose!’

IYDR T-shirt

Wil jij een T-shirt winnen? Schrijf dan op wat Yoga op het Schouwburgplein voor jou betekent en mail dit én je T-shirt maat voor 20 juni naar [email protected]. De zes meest originele inzendingen worden gepubliceerd op Facebook en ontvangen een bevestiging. Het T-shirt ligt voor je klaar op 21 juni bij Decathlon.

Yoga op het Schouwburgplein is initiatief van Concept Circus. Het volledige programma op het Schouwburgplein is georganiseerd door de Vereniging Verenigd Schouwburgplein en kun je vinden op: https://www.facebook.com/SchouwburgpleinRotterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.