Metro en ANP
Metro en ANP Binnenland 16 jun 2018

Autobedrijf Rotterdam gaat in vlammen op

Een autobedrijf aan de Vlambloem in Rotterdam is zaterdag door brand verwoest. Twee mensen raakten gewond, onder wie een brandweerman, maar na controle in het ziekenhuis kon hij weer aan het werk. Er is geen asbest vrijgekomen, zegt een woordvoerder.

De brand ontstond zaterdagochtend. Rond 17.00 uur was het vuur onder controle. Om 22.00 uur was de brandweer nog steeds bezig met twee blusvoertuigen. Delen van het pand worden gesloopt, zodat het vuur overal beter is uit te maken.

Explosiegevaar

De hulpdiensten waren met groot materieel uitgerukt. In totaal waren twaalf blusvoertuigen ter plaatse. Even dreigde het vuur over te slaan naar andere bedrijfspanden, maar de brandweer kon dat voorkomen. Ook dreigde kort explosiegevaar.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Hiernaar wordt maandag onderzoek gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Autobedrijf Rotterdam gaat in vlammen op
Sluiten